Magento en Search Engine Marketing (SEM)

drs. Raymo Gerrits   •   maandag 1 december 2014   •   0 reacties

In het vorige blog artikel heb ik al aangegeven waarom SEO voor uw webshop van belang is. Nadeel van SEO is dat de wijze waarop Google u laat terugkomen in de zoekresultaten niet transparant is, en verbeteringen die u in uw webshop doorvoert, zijn pas na verloop van (soms langere) tijd zichtbaar. Dus adviseren we u ook om de mogelijkheden voor SEM te verkennen: Search Engine Marketing. SEM is de betaalde promotie van uw webwinkel in de zoekresultaten van zoekmachines, waaronder Google (Shopping).

 

U kunt voor Magento diverse extensies aanschaffen waarmee u eenvoudig een productexport kunt maken voor het adverteren op Google Shopping, maar ook vergelijkinggssites als Beslist.nl. Wij hebben goede ervaringen met GoMage Feed Pro. U kunt een onbeperkt aantal zgn. feeds maken, en per feed bepalen welke informatie/velden relevant zijn. Wij hebben standaard voor de meest gebruikte websites de feedspecificaties beschikbaar en kunnen deze dus voor u instellen.

 

Wilt u uw Magento productassortiment op een geautomatiseerde manier dynamisch bij Google Adwords of Marktplaats Admarkt aanbieden, dan kunnen we u ook hierbij assisteren. U bespaart tijd omdat u niet handmatig advertenties hoeft aan te maken en kunt een hoge conversie realiseren. Items die niet op voorraad zijn, kunt u daarbij tijdelijk uitschakelen. U betaalt dus niet teveel.


0 reacties

Laat een reactie achter