Magento

Contact

  • Meer informatie? Vul dit formulier in!

Magento: de beste keus voor uw webshop

 

Er zijn meerdere redenen waarom wij Magento de beste keus voor uw webshop vinden. Hieronder geven wij per onderdeel enkele belangrijke  argumenten. Geen volledige lijst, maar voor iedere webwinkelier wel van belang. Wilt u meer informatie ontvangen, of met ons van gedachten wisselen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen direct contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Gratis. Via 0800-MAGENTO.

Extensies: winner takes all

Het “winner takes all” principe wil zeggen dat de applicatie die in een bepaald segment het meest gebruikt wordt, ontwikkelaars aantrekt die add-ons ontwikkelen voor die applicatie en zodoende het ecosysteem versterken. Magento is dat e-commerce platform en het #1 argument om te kiezen voor Magento. U kunt extensies gebruiken voor MailChimp, WordPress, Paypal, iDeal etc..

Design

Kiest u voor Magento, dan kunt u uit een zeer uitgebreid aanbod “standaard” designs kiezen (zgn. themes), die voor een zeer beperkt bedrag beschikbaar zijn. U kunt altijd een theme vinden welke het beste aansluit bij uw assortiment en huisstijl. In de meeste gevallen bent u voor minder dan € 100 klaar en heeft u een flexibel ontwerp, waar u voor een eigen ontwerper al gauw duizenden euro’s moet uittrekken.

Hosting

In Nederland en daarbuiten zijn vele hostingpartijen actief waar u uw webshop kunt onderbrengen. De hostingkosten kunt u hiermee volledig zelf bepalen; u kunt kiezen voor een zgn. shared (gedeelde) server of als u veel verkeer heeft een dedicated (eigen) server. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een goede hosting partner.

Compleet in de basis en volledig vrij qua aanpassingen

Magento is in de basis een zeer compleet pakket, waarmee u snel een uiterst professionele wehsop kunt opzetten. Daarbij bent u volledig vrij in het aanpassen van templates, scripts (t.b.v. nieuwe/extra functionaliteit) etc.. Shop eigenaren kunnen hun webshop hiermee makkelijk naar een hoger plan tillen.

Schaalbaar

Alhoewel de Magento Open Source variant in vrijwel alle situaties die wij ons kunnen voorstellen voldoet, kent Magento ook een betaalde variant: Magento Enterprise. Grootste verschil met de open source versie is de support die door Magento wordt gegeven. Bij storingen kunt u een beroep doen op de ontwikkelaar.

 

Wilt u een demo zien van de Magento software? Kijk dan hier:
Backend: http://enterprise-admin.user.magentotrial.com/admin

Frontend: http://enterprise-demo.user.magentotrial.com