Ons onderscheid

In de meer dan 15 jaar dat we met Beat-it.nl actief zijn geweest, hebben we vele partijen voorbij zien komen. In de meeste gevallen tot weinig tevredenheid. Dit is ook aanleiding geweest voor de oprichting van Holistique. Wij doen het anders. Hieronder geven we enkele veel voorkomende probleempunten aan. Met onze aanpak:

Matige kwaliteit

Uiteraard komt de kwaliteit van het werk, als hygiëne factor, op de eerste plaats. Helaas zien we maar al te vaak websites van een matige kwaliteit. De mensen waar wij mee werken hebben jarenlange ervaring met online zakendoen en/of Magento. Wij leveren toegevoegde waarde door niet alleen uit te voeren maar u ook bij te staan bij het verhogen van uw (online) omzet of het vergroten van uw marge.

Kosten: tarieven

Er zijn veel partijen in de markt die compleet uiteenlopende tarieven hanteren. U kunt een Magento webshop op laten zetten voor nog geen € 1.000 maar ook voor € 50.000. Een vergelijkbare variatie is terug te vinden in de uurtarieven. Wij concurreren niet op prijs. Maar het is ook onzinnig om voor een goede (basis) webshop enkele tienduizenden euro’s te vragen. U kunt van ons redelijke tarieven verwachten.

Kosten: projectmanagers en testfases

Ook zo moe van de consultants en projectmanagers met hun bijbehorende uurtarieven? Wij doen het anders. We zijn wars van onnodige overhead en nemen een pragmatische houding aan ten aanzien van testfases. Daarbij zijn de programmeurs waar we mee werken ZZP’ers en dus ondernemers. Uw tevredenheid is ook in hun belang.

Kosten: onbeheersbare projecten

Veel projecten die worden aangegaan kennen tegenvallers die te makkelijk worden afgewenteld op de klant. Onbegrijpelijk. Want de klant is meestal onvoldoende deskundig om de inschattingen te maken of te controleren of de kosten die worden doorbelast redelijk zijn. Wij spreken bij projecten niet over een “inspanningsverplichting”. U krijgt een vaste prijs. Punt.

Slechte bereikbaarheid

Bij een gewenste wijziging of een probleem dat ontstaat, wil je als klant snel geholpen worden door mensen die competent zijn in wat ze doen. Dus geen terugbelnotitie of een andere zoethouder. Bij ons krijgt u per omgaande een antwoord op uw vragen. Als het probleem niet per direct op te lossen is, geven we op zijn minst informatie waarmee u verder kunt. Ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Niet meedenken

Ontwikkelaars doen ervaringen op die ook voor uw bedrijf/webshop van belang kunnen zijn. Wij vinden dan ook dat deze kennis gedeeld moet worden. Zodat u niet onnodig leercurves hoeft te doorlopen. Er zijn bijv. vele extensies (toevoegingen op de standaard Magento installatie) beschikbaar. Wij denken mee met onze klanten bij de inzet van bepaalde extensies.

Onaantrekkelijk ontwerp

Alhoewel het ontwerp van een website een kwestie van smaak is, zijn er toch ook enkele algemene regels waarmee rekening gehouden kan worden. Een aantrekkelijk, functioneel en professioneel ontwerp heeft grote invloed op uw uiteindelijke conversie (tip: lees ook het Unbounce blog). Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij veel waarde hechten aan de visuele aantrekkelijkheid van uw webshop.

 

Dit zijn slechts enkele factoren, maar zoals u ziet proberen we het op elk onderdeel anders te doen. Transparant en in het belang van onze klanten. Wilt u een (uiteraard) vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op! U belt ons via gratis nummer 0800-MAGENTO.